Известие

Collapse
No announcement yet.

Номер на ламбда сонда на Бош?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Номер на ламбда сонда на Бош?

Искам да помоля за номера на сонди на Бош
    Интересуват ме номерата на ламда сонда преди катализатор и ламда сонда след катализатор (в случай че са различни).
    Колата е алфа 147, 1.6 (105 коня), 2001 година. Мога да дам и номера на рамата ако е необходим.

Благодаря предварително.

http://eper.fiatforum.com/
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение

Благодаря.

Извадих ги в случай, че на някои му трябват ето и номерата:

Lambda post cat - 46762653 INF – Electro Valve

Lambda pre cat - 46751082 SUP – Lambda Probe

Пак казвам това са номерата на ламбда сонди за Алфа 147 1.6 (105 коня) 2001 година.

Никъде не е отблеязано дали това са каталожни номера на Бош, но предполагам, че е така.

Comment

FIAT номер -> BOSCH номер
        46762653 -> 0258006375
        46751082 -> 0258006206
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Нещо не мога да се справя в http://eper.fiatforum.com/ Постоянно ме изхвърля, забива и какво ли не още.
          156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
          Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
            Нещо не мога да се справя в http://eper.fiatforum.com/ Постоянно ме изхвърля, забива и какво ли не още.

Кажи какво търсиш? Ако може някой ще помогне (аз включително). Между другото ако ползваш нещо различно от Интернет Експлорер за браузър, пробвай с него. Мисля, че с него работи наи-добре.

Comment

Първоначално публикувано от bo Покажи съобщение
              FIAT номер -> BOSCH номер
              46762653 -> 0258006375
              46751082 -> 0258006206
              Имаш ли представа за цените на 2те сонди?

Comment

Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщение
                Кажи какво търсиш? Ако може някой ще помогне (аз включително). Между другото ако ползваш нещо различно от Интернет Експлорер за браузър, пробвай с него. Мисля, че с него работи наи-добре.
                Търся кой да ми каже номерата на ламбда сондата и дебитомера за моята кола. Не мога да се оправя с 'eper'-а, постоянно ме изхвърля. В БОШ ми казаха, че най-добре било да легна отдолу и да видя кво точно пишело на самата сонда, щото за моя модел имало 6 вида, в друг магазин по някакъв каталог излиза нещо от сорта на LS 06, но пък на самата сонда пише LSH 24-0258003390, искам да разбера номера на оригиналната за модела, защото не съм сигурен дали сегашната ми не е някаква алтернативна слагана някога. Същото ме интересува и за дебитомера.
                156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Working...
                X